KWETSENDE UITSTPRAKEN VAN PARTIJLEIDERS!

De voorzitter van een politieke partij zou beledigende uitspraken hebben gedaan over andere politici, nadat een bekende ‘comic’ werd gepresenteerd aan de samenleving en niet eenieder het ermee eens was. De voorzitter zou zelf zover zijn gegaan om te praten over homorelaties van een gewezen staatshoofd. Deze voorzitter is nimmer door de samenleving afgestraft!

Wat zeker kwalijk te noemen is, aangezien we in een samenleving wonen met verschillende seksuele geaardheden. Maar ook voor iemand die aast naar het presidentschap, zijn deze uitlatingen ontoelaatbaar. Het hoofdbestuur binnen zijn partij had hem reeds tot de orde moeten roepen. Maar dat gaat het zeker niet doen, want het gaat om de voorzitter. Precies op deze manier zal er worden geregeerd als we deze mensen de macht geven.

Het schijnt trouwens een gewoonte te zijn van de personen met deze achternaam, want de zoon van de voorzitter deed een paar keren ontoelaatbare uitspraken in het parlement, waarbij hij zelf op het matje geroepen moest worden. Maar ook dat kritiek bij hem niet in goede aarde valt, is duidelijk. We kennen allemaal nog het geval op het Plein, waarbij een artiest per direct moest stoppen met het zingen van de hit ‘A Libi kon tranga’. Zo vader, zo zoon dus! Intussen weten we van de vader, dat hij al enige tijd geen kritiek duldt. Hij was enkele jaren geleden ook al  de oorzaak van een onsmakelijk moment in DNA, waarbij er een vechtpartij uitbrak tussen parlementariërs.  Maar niemand uit de coalitie die afkeurenswaardig heeft gereageerd na de uitspraken van de voorzitter. Of was die ene goede meneer zoals altijd, weer niet op de hoogte?

More
articles