Mac Andrew stoort zich aan kritiek over aanschaf Hotel Babylon

Steven Mac Andrew, minister van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ), heeft gisteren voor aanvang van de wekelijkse vergadering van de Raad van Ministers gezegd, zich enorm te storen aan de kritiek rondom de aanschaf van Hotel Babylon. “Als ik geld wilde, dan zat ik nu in Trinidad bij de Caricom Private Sector Organization, want per 1 januari 2022 kon ik daar in dienst treden voor een bedrag dat veel hoger ligt dan het salaris van een minister.”

Mac Andrew stoort zich ondanks zijn uitleg in het parlement, nog steeds aan de manier waarop niet alleen zijn naam, maar ook die van ambtenaren van AWJ op sociale media wordt besmeurd. Mac Andrew zei dat hij bewust gekozen heeft om minister te worden in april 2022. “Maar als je dit soort nonsens leest, dan ga je je wel afvragen, of je de juiste keuze hebt gemaakt of niet. Maar bij mij gaat het primair om mijn directieleden die zich hebben ingezet, om weer een pand voor Arbeid te bemachtigen. Dat ze dit moeten lezen. Ik weet niet wie de personen zijn die het posten. Jammer, het is een storm in een glas water”, aldus Mac Andrew.

Volgens de minister is Suriname nu in een periode waar het in de richting van de verkiezingen van 2025 gaat. En hoewel Mac Andrew niet wil aangeven, dat deze aanval vanwege een politieke hoek komt, stoort het hem wel, dat er een smet wordt geplaatst op de carrière van mensen die al jaren lang op Arbeid zitten en zich dag en nacht inzetten om wetten te maken en het ministerie draaiende te houden. “Mensen zijn vrij om hun mening te uiten, maar ze moeten wel beseffen, dat ze met integere mensen bezig zijn”, aldus Mac Andrew.

 

More
articles