PLOTSELING WEL GELD VOOR PROJECTEN?

De regering blijkt twee jaar voor de verkiezingen plotseling wel geld te hebben voor het uitvoeren van projecten. Heeft men ineens wel middelen om het project Rehabilitatie van de Van ‘t Hogerhuysstraat voort te zetten? Men heeft plotseling wel geld om de woningnood aan te pakken? Men heeft nu wel geld om projecten rondom de rehabilitatie van de Ringweg voort te zetten en nog voor de verkiezingen te willen opleveren? Zo zijn er tal van projecten die plotseling van de grond komen.

Niets nieuws aan de horizon! We hebben het haast onder elke regering gezien. Het verschil is dat deze regering het volk flink heeft laten lijden om zogenaamd te komen vertellen dat zaken de goede weg opgaan. Zogenaamd toont de koers een dalende trend, terwijl deze aan het begin drastisch is gestegen en we zouden moeten exporteren om hem omlaag te krijgen. De grote vraag is: Wat exporteren we nu meer?

Het volk laat zich zeker niet pakken door iemand die verduidelijkte, het volk bewust te laten pienaren met wateroverlast, maar nu wel voldoende middelen schijnt te hebben om pompgemalen aan te pakken. We zijn benieuwd wat er in de komende maanden nog van de grond zal komen. Misschien dat er tal van percelen verdeeld zullen worden, of dat de overheidssalarissen meer aanpassingen zullen ondergaan. Misschien dat plotseling de loonreeksen van het verplegend personeel worden goedgekeurd. Per slot van rekening is het de bedoeling, indruk te maken op het volk. Alleen hopen we niet dat het volk al zo gauw vergeten wordt!

More
articles