Wederom brand in bar-dancing Tiburon

In het pand van de voormalige bar-dancing Mundial, thans bekend als Tiburon, op de hoek van de Commissarisweg en het Molenpad, is afgelopen nacht opnieuw brand uitgebroken. Twee weken geleden brak er al brand uit in het gebouw. Naar verluidt is de brandweer met groot alarm omstreeks 01.23 uur naar het brandadres uitgerukt. De brandweerposten van de hoofdkazerne, Toekomstweg en Knuffelsgracht, waren ter plaatse.

Volgens brandweervoorlichter Olton Pinas werd de brand bij het eerste alarm binnen tien minuten na aankomst, geblust.

Echter kwam na verloop van tijd, een tweede melding binnen. Wederom rukte de brandweer uit in de vroege ochtend. Ook bij de tweede uitruk lukte het de brandweer binnen afzienbare tijd, het vuur onder controle te krijgen. Pinas is van mening dat de brand vermoedelijk is aangestoken. Ook deelde hij mee dat de Forensische Opsporingsdienst bezig is met het onderzoek. Opmerkelijk is dat binnen korte tijd het pand twee keer is getroffen door brand.

Het komt vaker voor, dat de afdeling PR/Voorlichting van de politie, moeilijk bereikbaar is. Naar verluidt moet voor het verkrijgen van statistische gegevens bij de korpschef een verzoek gedaan worden, om over de gegevens te beschikken.

More
articles