Positieve afsluiting jaar van Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2023

Het jaar 2023 markeert een triomfantelijke afsluiting voor Tropical Beauties Suriname, onder de leiding van JATAK CONSULTANCY. Na een uitdagende periode als gevolg van de wereldwijde pandemie in 2020, hebben we met trots onze miss- en misterverkiezing nieuw leven ingeblazen en kunnen we met dank aan onze gulle sponsoren en partners en de steun van de Surinaamse gemeenschap, enkele prachtige mijlpalen delen. Wij willen onze oprechte dank uitspreken aan alle sponsoren en partners die hun inzet en vertrouwen in ons pageant hebben getoond. De bijdrage van de Surinaamse gemeenschap heeft ons positief gestimuleerd en ons in staat gesteld om enkele opmerkelijke successen te behalen.

Een van de hoogtepunten van de afgelopen twee jaar was de implementatie van een innovatief SMS-stemmingssysteem, waarmee het publiek actief kon deelnemen aan de verkiezing. In tegenstelling tot de gebruikelijke sociale media-invloed kregen de stemmers nu daadwerkelijk zeggenschap over de uitslag, wat resulteerde in breed gedragen winnaars.

Met trots delen wij ook dat vier kandidaten en één erekandidaat Suriname internationaal hebben vertegenwoordigd. Deze ongeëve-naarde ambassadeurs hebben met succes deelgenomen aan wedstrijden in Turkije, Guadeloupe en China, waar ze Suriname met trots op de kaart hebben gezet en indrukwekkende resultaten hebben behaald. Terwijl we vol enthousiasme uitkijken naar 2024, streven we ernaar om internationaal te groeien. Gesprekken met de Miss Universe-organisatie zijn in volle gang, en we hebben het voorrecht gehad om met GoldenCorpInternational in Taiwan samen te werken, waar we deelnemen aan prestigieuze verkiezingen. In 2024 zal Suriname vertegenwoordigd op de Miss Tourism World 2024 verkiezing en Miss World Tourism Supermodel 2024. Eveneens zal Tropical Beauties Suriname zijn comeback maken tijdens Miss & Mister Supranational 2024. Vermeldenswaard is dat in 2024 de focus alleen gelegd zal worden op het houden van de Miss verkiezing.

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van 2024 zijn nu geopend. Geïnteresseerde dames en heren kunnen zich nu aanmelden via info@tropicalbeauties.org voor deelname. Voor meer informatie kunnen geinteresserden ook terecht op onze sociale mediapagina Facebook: Tropical Beauties Suriname.

Wij kijken uit naar een sprankelend nieuw jaar vol kansen, groei en schoonheid.

Tropical Beauties Suriname, onder de leiding van JATAK CONSULTANCY wenst haar sponsoren, partners en de totale Surinaamse gemeenschap een Gezond, Voorspoedig & Sprankelend 2024 toe.

More
articles