Vader worden droom Défano Holwijn die uitkomt

De bekende Nederlandse YouTuber en acteur met Surinaamse roots Défano Holwijn wordt voor het eerst vader. “Het is een droom die uitkomt en ik voel me gezegend/dankbaar dat dit ons is gegund!”, schrijft hij op Facebook.

Holwijn kan zich nog niet voorspellen wat voor vader hij zal worden, maar hij weet wel dat de reis als ouder onvergetelijk wordt met een liefdevolle vrouw aan zijn zij. De bekende Nederlandse YouTuber en acteur deelt op Facebook ook enkele foto’s van hem en zijn zwangere geliefde. Het koppel wordt door veel mensen gefeliciteerd. Onder anderen cabaretier Jörgen Raymann plaatste een reactie bij het bericht.

Holwijn, die uit Surinaamse ouders in Amsterdam werd geboren, zegt dat zijn hart in Suriname ligt. “Als je hele familie Surinaams is en je Surinaams wordt opgevoed, kan het bijna niet anders!”, benadrukte hij.

Holwijns YouTubekanaal kreeg populariteit toen hij eind 2015 begon met de humoristische quiz #WatWeetJij. Hij verzorgde in 2017-2018 de straatinterviews bij het programma RTL Late Night. In 2017 kreeg hij de aanmoedigingsprijs van de Nederlandse krant het Algemeen Dagblad. Hij was van 2016 tot 2017 een vaste reporter bij Rauwkost, een jeugdprogramma op YouTube van de NTR. Hij acteerde in drie Nederlandse films, 100% Coco uit 2017, Misfit en Misfit 2 ook uit 2017.

More
articles