‘Bon Bini 4: Bangkok Nights’ trekt volle zalen

De film ‘Bon Bini 4: Bangkok Nights’ die momenteel in de Nederlandse bioscopen wordt vertoond, trekt volle zalen in de bioscopen. De komedie van en met Jandino heeft op de eerste dag ruim 134.000 euro opgeleverd en ruim 13.000 bezoekers getrokken. Daarmee is het de beste openingsdag voor een Nederlandse film in 2023. Ook is het de beste opening in de Bon Boni-reeks, die inmiddels vijf films telt. “We knallen weer binnen. Vijfde keer op een rij dat Bon Bini de nummer 1 positie weet te behalen. Allemaal door jullie. Ik weet niet wie dit horen moet, wat mensen ook zeggen, blijf altijd geloven in je zelf en blijf vooral luisteren naar je intuïtie”, zegt Jandino.

De Bon Bini Holland-films zijn al vanaf het eerste deel uit 2015 erg succesvol. Alle delen, inclusief de spin-off ‘Judeska in da House’, werden bekroond met het Gouden Kalf van het Publiek.

In de nieuwe film sluiten Judeska en vaste maatje Ping Ping een lening af bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om fastfoodketen FC Kip uit te breiden. Ze lezen echter de kleine lettertjes niet en raken alles kwijt waarvoor ze zo hard hebben gewerkt. Ze besluiten Lo Pei Chan op te zoeken in zijn zwaarbewaakte villa in Bangkok om wraak te nemen. ‘Bon Bini 4: Bangkok Nights’ wordt ook in Suriname in TBL Cinema vertoond.

More
articles