Ramsaran neemt officieel over op TCT

Uraiqit Ramsaran heeft gisteren officieel het roer overgenomen op het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). Hij vervangt Albert Jubithana, die om persoonlijke reden zijn portefeuille ter beschikking heeft gesteld. Jubithana gaf tijdens zijn afscheidstoespraak aan, dat vanaf 16 juli 2020, er met man en macht is gewerkt aan de diverse vraagstukken waarmee het ministerie te kampen heeft.

Jubithana doelde op de kwestie van het openbaar vervoer, het geringe aantal luchtverkeersleiders, met als gevolg dat vliegtuigen moesten uitwijken naar de buurlanden, en de aanhoudende klachten van de bussector. Volgens Jubithana hebben de personeelsleden en de staf baanbrekend werk verricht. Hij verwacht dat deze ondersteuning ook gegeven zal worden aan Ramsaran.

De nieuwe minister erkent de uitdagingen op het ministerie van TCT. ‘’Ik kan erover meepraten, tijdens de waarneming ben ik ook geconfronteerd met de problemen. Desalniettemin zullen we met zijn allen deze job wel moeten klaren”, aldus Ramsaran. ‘’Partijen moeten elkaar gunnen en ondersteuning bieden, dan zal het werk wel gedaan worden’’, aldus Ramsaran.

More
articles