Belfort ontevreden over aanpak problemen Suriname

Assemblelid Edward Belfort heeft veel bedenkingen over de wijze waarop de regering haar beleid uitvoert. De problemen in het land kunnen worden opgelost. Belfor wil nog geen prijs geven hoe dat zou moeten gebeuren. De politicus wil niet dat de huidige regering plagiaat gaat plegen met zijn oplossingsmodellen.

Volgens Belfor heeft hij de huidige regering in de afgelopen periode veel advies gegeven, over hoe bepaalde problemen, opgelost kunnen worden. Hij haalde de aanpak van de criminaliteit in het land aan als voorbeeld. De ongeveer 400 politieagenten die voor de beveiliging van regeringsleden en anderen moeten zorgen, moeten volgens Belfor terug naar het korps.

Ook het geld dat wordt besteed in de bouw van een nieuw politiebureau en een nieuw assembleegebouw, kan worden geïnvesteerd in middelen ten behoeve van het korps.

Belfor vindt dat het geld dat wordt besteed aan bouw van de brug over de Corantijnrivier, gestopt zou moeten worden in de gezondheidszorg. “Begin de artsen en de verpleegkundigen goed te betalen zodat de goede krachten niet wegtrekken,” aldus Belfor.

More
articles