Dancehall sensatie Dexta Daps klaar voor show in Suriname

Dexta Daps, de beste dancehallartiest van het moment, is klaar voor zijn eerste concert dat op 28 oktober in het AK Stadion plaatsvindt. “28 oktober! Suriname, ik kom eraan!!!” en roept fans op om niet te wachten tot het laatste moment om hun tickets te bemachtigen”, zegt hij in een filmpje op Facebook.

Dit concert maakt deel uit van zijn Trilogy Tour. Na zijn optreden in Suriname reist hij op 5 november af naar Toronto, Canada, en in december geeft hij shows in zijn geboorteland Jamaica, met shows in Kingston, Ocho Rios en Negril.

Dexta Daps, geïnspireerd door dancehall-legendes zoals Bounty Killer en Shabba Ranks, wordt geroemd om zijn veelzijdigheid, unieke stem en  goede live-optredens. Deze onmiskenbare artiest, die zowel kan rappen als zingen, wordt door niemand minder dan Bounty Killer zelf bestempeld als ‘The Next Big Thing of Dancehall’. Met hits als ‘Call me If’, ‘Na Leave You’, ‘Bring it To The Owner’, ‘WiFi/en 7Eleven’, heeft hij wereldwijd indruk gemaakt. Het concert van de beste dancehallartiest van het moment wordt georganiseerd door Black & Sexy Events and Friends. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor 1.000 SRD, en voor de ultieme ervaring zijn er de Golden Circle-tickets, voor €100, waarmee je het dichtst bij het podium kunt komen. Lokale topartiesten zullen het publiek opwarmen met geweldige optredens voorafgaand aan Dexta Daps’ explosieve show. Ook DJ Didi Youth uit Frans Guyana en DJ Travis van Guyana zijn van de partij.

More
articles