Jogi zal zich niet laten criminaliseren

VHP-parlementariër Mahinder Jogi heeft in gesprek met een lokaal medium gezegd, zich door niemand te zullen laten criminaliseren Dit nadat hij door de moeder van een ingesloten grondinspecteur werd genoemd, als te zijn de hoofdverdachte, en meer af te weten van de zaak. De moeder is van mening dat haar zoon niets verkeerd heeft gedaan, en dat Jogi haar zoon aan werk bij Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) heeft geholpen, met de bedoeling zaken voor hem gedaan te krijgen. Zij zegt een onderzoek te eisen naar de betrokkenheid van Jogi in deze zaak.

Volgens Jogi mag men zeggen wat men wil, echter heeft hij geen enkele betrokkenheid in de zaak. Jogi  zei verder dat de moeder van de grondinspecteur contact met hem heeft opgenomen voor een oplossing, maar dat zijn advies was een advocaat in de arm te nemen. Verder weet hij van niets. Hij zegt geen enkele werkrelatie te hebben met de aangehouden ambtenaar. Grondzaken behandelt hij vanwege zijn werk als assembleelid, rechtstreeks met de minister van GBB. Of hij een rechtszaak zal aanspannen tegen de moeder van de grondinspecteur, is nog niet bekend.

De naam van de parlementariër werd eerder al genoemd in grondkwesties. Ook in de kwestie waarbij hooggeplaatste functionarissen percelen zouden hebben gekregen op het Sabaku-project, werd de naam van Jogi genoemd. Echter heeft de parlementariër nooit gereageerd op deze aantijgingen.

More
articles