Hoogstwaarschijnlijk 50% koopkrachtversterking voor directieleden in dienst van overheid

Minister Stanley Raghoebarsing van Financiën, heeft in De Nationale Assemblee  aangegeven, dat directeuren,  onderdirecteuren en kader, die in dienst zijn van de overheid, hoogstwaarschijnlijk een koopkrachtversterking van 50 procent zullen krijgen.

Volgens Raghoebarsing  zijn er veel geruchten dat de president, vicepresident en ministers, een koopkrachtversterking van 50 procent zullen krijgen, maar dat berust niet op waarheid. De bewindsman benadrukte dat er wel een voorstel is gedaan om dit te doen voor de hoogwaardigheidsbekleders, maar dit voorstel komt voorlopig niet aan de orde.   Volgens Raghoebarsing zijn deze geruchten bedoeld  om het volk op te hitsen en slechts manipulatie van de publieke opinie.

“We bepleiten het wel voor de directeuren, onderdirecteuren en kader, omdat deze mensen het ook moeilijk hebben en we hebben ze nodig”, aldus Raghoebarsing.

Als wij willen dat verschillende instituten versterkt moeten worden, is er daarvoor kader nodig. Deze personen zijn ook hard nodig, vandaar  dat de regering  van plan is om een koopkrachtversterking aan deze mensen te geven zodat zij niet wegtrekken.

More
articles