Drive & passie van DJ Jemaya is niet te stoppen

DJ Jemaya is een ervaren dj met meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van dj-/entertainmentdiensten voor verschillende klanten op nationaal en internationaal niveau. Ze is bekend vanwege haar unieke manier van interactie met mensen door middel van haar muziek. Gedurende haar carrière als dj heeft ze hard gewerkt om zichzelf te bewijzen als een competente artiest op elk niveau. In de loop der jaren heeft ze op verschillende podia gespeeld voor verschillende gelegenheden en diensten geleverd aan bedrijven en entertainmentbureaus van verschillende groottes. Ze erkent dat de er meer mannen dsj zijn – het wordt gezien als een meer door mannen gedomineerd beroep – maar DJ Jemaya onderscheidde zichzelf tijdens haar unieke traject naar succes door mensen met respect te behandelen en te erkennen. Een ander belangrijk aspect voor haar is, zich te richten op voortdurende verbetering van haar talent, competenties en diensten. De jonge professional is dankbaar voor de manier waarop haar carrière als DJ zich heeft ontwikkeld en nog steeds ontwikkelt. Twee van haar recente prestaties zijn: 1. haar zelf geproduceerde mix ‘Goddess of the Sea’, die sinds 8 maart van dit jaar beschikbaar is op Spotify. 2. Het deel uitmaken van de SU on Top-delegatie die op tournee is in Nederland, een initiatief van Jong Talent Entertainment in samenwerking met 25 Entertainment. Onder  getalenteerde artiesten uit Suriname wordt zij genoemd als de enige Surinaamse vrouwelijke DJ. Ze voelt zich zeer vereerd om Suriname op deze gelegenheid te kunnen vertegenwoordigen. Tijdens haar verblijf in Nederland zal ze ervoor zorgen dat ze doet waarin ze goed in is ‘Djing’, en tegelijkertijd mogelijkheden creëren voor het netwerken met collega-dj’s, entertainers en andere professionals in de entertainmentindustrie.

“Als je een dj bent die je fan base wilt laten groeien, meer optredens wilt krijgen en een positieve bijdrage leveren in deze branche, moet je solide marketingstrategieën hebben. Marketing gaat niet alleen over het promoten van je muziek en diensten, maar ook over het opbouwen en onderhouden van relaties en aangaan van partnerships. Die relatie met fans is namelijk de belangrijkste factor voor het voortbestaan en succes van artiesten. Het personaliseren van de relatie met je fans en diverse doelgroepen is daarbij de heilige graal”, benadrukt de ervaren dj.

DJ Jemaya blijft ze zich inzetten voor haar visie en missie. Visie: Bekend, gerespecteerd en erkend worden in de entertainmentindustrie als een van de gepassioneerde en professionele vrouwelijke DJ in Suriname en internationaal.

Missie: Het blijven doen waar ze van houdt, versterken van haar positie als dj en uitmuntende service bieden aan haar klanten. Gepassioneerd blijven, consequent dj-services te leveren die de verwachting van haar klanten elke keer overtreft en gebaseerd is op kwaliteit en vertrouwen. En verder het onderhouden van langetermijnrelaties met klanten, fans door middel van haar muziek.

Als onderdeel van voortdurende verbetering is de jonge professional momenteel bezig met het opzetten van een volledig managementteam en werkt ze aan herstructurering en constante vernieuwing van haar muziekstijl, brand en DJ-services. Terwijl het werk gaande is, zal ze doorgaan met het entertainen van haar publiek met geweldige mixjes tijdens haar optredens – geen evenement is te groot of te klein voor haar. “She armed with big dreams and plenty of energy to spare.”

Jemaya wil iedereen bedanken die haar tot nu toe heeft gesteund en moedigt iedereen aan om zichzelf blijvend uit te dagen. ‘’Maximaliseer je talent, werk hard en geloof dat wat voor jou bestemd is, je zeker zal toekomen.’’

More
articles