‘Roué meets Sally’ groot succes

De show ‘Roué meets Sally’ van cabaretier Roué Verveer en Sally the Rising Star, de nieuwe stand-up comedy-sensatie van Suriname in Nederland, is een groot succes geworden. Er zijn in  anderhalve week acht shows gegeven in zes theaters met 10.000  bezoekers. “Ik was goed voorbereid en heb gedaan wat ik moest doen. De organisatie is super tevreden. Bij het eerste optredens was ik zenuwachtig, maar bij de overige zeven, was ik in mijn element”, reageert de nieuwe stand-up comedy-sensatie.

PUURee Management, de organisatie achter de shows, is volgens Sally helemaal weg van haar performance. De twee optredens in het Oude Luxor Theater van Rotterdam, vindt ze het hoogtepunt. “Het is het grootste theater waar ik mocht staan (1000 man). Ik heb zoveel ouwe schoolvrienden gezien die ik in geen jaren heb gezien en dat deed me goed. De mensen stonden in een lange rij te wach-ten om een foto te maken.”

Sally praat vol lof over de behandeling die ze heeft gekregen. ”Ik voelde me net Beyoncé.’’  Sally heeft naar zeggen van de cabaretier Verveer, een blijvende indruk achtergelaten bij het Surinaamse publiek in Nederland.  De de nieuwe stand-up comedy-sensatie van Suriname is in augustus terug in haar geboorteland. Op haar programma staat er een show voor september gepland.

More
articles