Alpha Beta Vrije Atheneum: Behaal je HAVO- en VWO-diploma in recordtijd

Het Alpha Beta Vrije Atheneum biedt ambitieuze studenten de mogelijkheid om hun HAVO- en VWO-diploma in slechts één jaar te behalen. Of je nu je HAVO-diploma wilt behalen of vanuit HAVO door wilt stromen naar VWO, onze school staat klaar om je te begeleiden naar succes.

Onze particuliere school, gelegen aan de Grote Combéweg 19, biedt zowel dag- als avondopleidingen aan. We begrijpen dat elke student uniek is en verschillende leerbehoeften heeft, daarom bieden we flexibele lestijden aan. Onze dagopleiding bereidt studenten voor op het Staatsexamen van het ministerie van Onderwijs en vindt plaats van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 uur tot 20.00 uur.

“Het Alpha Beta Vrije Atheneum is er trots op een leeromgeving te bieden waar studenten in korte tijd hun diploma’s kunnen behalen”, aldus de heer Samson, directeur van de school. “Met ons intensieve en gepersonaliseerde lesprogramma en ervaren docenten zorgen we ervoor dat studenten hun academische doelen kunnen bereiken.”

Het hoger algemeen voortgezet onderwijs (HAVO) is het op één na hoogste niveau binnen het voortgezet onder-wijs in Suriname. Een HAVO-diploma is een startkwalificatie en bereidt leerlingen voor op het hoger beroepsonderwijs (HBO). Op het Alpha Beta Vrije Atheneum kunnen studenten in slechts één jaar hun HAVO-diploma behalen, waardoor ze snel kunnen beginnen aan hun verdere academische reis. Voor degenen die ambitie hebben om verder te gaan en een universitaire opleiding te volgen, biedt het Alpha Beta Vrije Atheneum ook de mogelijkheid om binnen twee jaar het VWO-diploma te behalen. Met ons uitgebreide vakkenpakket, waaronder talen, economie, wiskunde, natuurwetenschappen en meer, bereiden we studenten voor op de uitdagingen van het wetenschappelijk onderwijs. Het staatsexamendiploma HAVO of VWO dat wordt behaald aan het Alpha Beta Vrije Atheneum heeft dezelfde waarde als een diploma verkregen via het reguliere schoolexamen. Onze school legt de nadruk op kwaliteits-onderwijs en biedt studenten de mogelijkheid om hun potentieel te realiseren.

Geïnteresseerde studenten kunnen voor meer informatie een bezoek brengen aan ons adres aan de Grote Combéweg 19. Aanmeldingsformulieren zijn ter plaatse verkrijgbaar. Voor vragen: e-mail op ibwsamson@gmail.com.

More
articles