Verdachte ingesloten voor zware mishandeling

De 26-jarige M.M. is op donderdag 25 mei door de recherche van Regio Paramaribo aangehouden. M.M. wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan poging moord, poging doodslag en zware mishandeling. Het slachtoffer R.M. deed op maandag 1 mei 2023 aangifte tegen M.M. ter zake de gepleegde strafbare feiten, op het politiebureau Latour.

Naar zeggen van de aangever, woont hij op hetzelfde adres als de verdachte. R.M. kreeg op die bewuste dag een woordenwisseling met de vrouw van M.M., nadat haar dochter zonder toestemming van de aangever zijn rijwiel zou hebben gebruikt. Tijdens die woordenwisseling, pakte M.M. een scherp voorwerp, waarmee hij de aangever ernstige kapverwondingen toebracht aan zijn hoofd, hals en duim.

Na zijn daad koos de verdachte het hazenpad en hield zich schuil in het binnenland. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na bekomen informatie is de verdachte op 25 mei door de recherche van Regio Paramaribo op zijn woonadres aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

More
articles