Duo Aksisaf en Blackson lanceren ‘Bewegen Remix’

Na enkele succesvolle projecten, komen de artiesten Aksisaf en Blackson uit met hun nieuwste single: ‘Bewegen Remix’. De zangers hebben voor dit project de bekende Enver Panka aangetrokken. Samen heeft dit drietal gewerkt aan dit prachtige nummer, dat gaat over wat men zou willen bereiken in het leven. Om dit te kunnen realiseren, zal je zeker in ‘beweging’ moeten komen. “Dat proberen wij duidelijk te maken in dit lied. Alleen door te proberen, kun je uiteindelijk komen waar je wilt”, legt Blackson uit. Volgens Aksisaf is het belangrijk dat welke richting je ook opgaat, je moet blijven bewegen, zowel fysiek als mentaal. Niks komt gratis of vanzelf. Dat betekent dat je moet investeren in jezelf om je te ontwikkelen en te komen waar je wilt zijn.

Zoals vele andere artiesten laten Aksisaf en Blackson zich ook inspireren door hun omgeving. Aksisaf zette een opwekkende beat in elkaar en liet deze horen aan Blackson. “Toen Aksisaf mij de beat liet horen, voelde ik het meteen. Doordat de beat opwekkend is, dacht ik meteen aan één ding: bewegen. Ik ben ook meteen begonnen met schrijven en op die manier motiveerde ik Aksisaf. Hij stond er totaal achter en we hebben er werk van gemaakt. Toen die tune uitgebracht werd, hadden we er niet genoeg.” Al heel gauw merkte het tweetal dat hier een remix van moest komen. Iets wat als freestyle aan een beat werken begon is uitgewerkt tot een groter plaatje.

Het nummer heeft een belangrijke boodschap: blijf altijd bewegen in wat voor vorm dan ook om te kunnen bereiken wat je wilt. Op school, op je werk, met sporten, je eigen business runnen, maar het kan ook iets kleins zijn dat je moet doen om iets te bereiken. Zolang je beweegt, boek je progressie, als je stilstaat, kom je nergens. Dit lied komt uit in het genre Trap/Hiphop en is meertalig. De tekst is gezongen in het Nederlands, Sranan en Engels. De beat is in elkaar gezet door Aksisaf en José Leonardus. Voor de vocalen en het mixen, hebben Blackson en Aksisaf gezorgd. De mastering is gedaan door José. De zangers hebben ook een videoclip opgenomen, omdat het voor hun belangrijk is om meteen een beeld aan te geven, zodat de boodschap zichtbaar is voor de luisteraar en kijker. De opnames zijn gedaan door Stijn Roelen. De clip is binnenkort te zien op YouTube.

De artiesten blikken terug op een leuke ervaring, aangezien zij van mening zijn, dat ze grote stappen hebben gemaakt. Het is niet altijd even gemakkelijk geweest, maar door hun inzet is het gelukt. De zangers zijn dik tevreden met het resultaat. “Het kan natuurlijk altijd beter, maar voor nu hopen wij dat hiervan wordt genoten net hoe wij ervan genieten. Een nieuwe ervaring, veel verbeteringen ten opzichte van ons laatste project met clip. Ik ben zelf superkritisch en ik vind dat er altijd aspecten zijn die beter kunnen”, zegt het duo.

Het is de eerst keer dat Aksisaf en Blackson hebben samengewerkt met Enver. Gezien zijn bijzondere stem en durf, vond Blackson dat hij aangetrokken moest worden voor dit project. “Enver ken ik vanuit mijn verleden in Suriname. Ik keek toch wel naar hem op”, onderstreept Blackson. De sterke uitstraling van Enver als rapper hebben veel indruk gemaakt op Aksisaf. Een van zijn dromen was dan ook om ooit samen te werken met deze talentvolle artiest. Het was een hele soepele samenwerking, ondanks het feit dat Enver in Suriname woont en een behoorlijk druk schema heeft.

Het nummer komt in november uit en de verwachting is om veel publiek te bereiken. De artiesten hopen dat ze ook in Suriname meer bekendheid gaan genieten. Daarnaast is deze samenwerking een begin, want de bedoeling is dat Aksisaf en Blackson nog meer producties zullen neerzetten met Enver en andere lokale artiesten.

De zangers hopen dat hun fans lekker losgaan op de tune van ‘Bewegen Remix’. Als boodschap willen ze meegeven om sterk te blijven en samen het land op te bouwen naar een succes. Wees bewust van je beweging en zorg ervoor dat je positieve ontwikkelingen boekt. Het duo blijft nog werken aan nieuwe projecten voor dit jaar, die in 2023 zullen uitkomen. Wil je op de hoogte blijven? Blijf de artiesten Aksisaf en Blackson volgen via de bekende radio- en televisiestations en sociale media!

More
articles