AMBTENAREN REGISTRATIE? OM NOG MEER MENSEN IN DIENST TE NEMEN?

Sinds kort is de overheid gestart met de registratie van ambtenaren. Als reden geeft zij aan, dat het ambtenarenbestand is vervuild en men wenst te weten, hoeveel ambtenaren in dienst zijn. Verder is het de bedoeling, het apparaat te verlichten, dus zijn er oprotpakketten samengesteld om mensen te motiveren, vrijwillig uit dienst te treden.

Op zich is het idee prachtig, maar je vraagt je af, waarom de overheid niet op de hoogte is van het aantal ambtenaren? Hoe wordt er dan gesteld, dat het financieel zwaar is en hierdoor drukt op het budget van de overheid? Weet men niet, hoeveel ambtenaren aan het eind van de maand worden uitbetaald? Of tracht men voor de verkiezingen weer mensen, in dienst te nemen? Dus met andere woorden het apparaat zogenaamd opschonen om dan vlak voor de verkiezingen mensen te accommoderen met een nieuwe overheidsbaan.

Er wordt zelfs gesproken over het achterhalen van het aantal spookambtenaren bij de herregistratie. Je vraagt je af, hoe men van plan is dat te doen, aangezien de mensen op de loonstaat staan, dus gewoon in het bezit zijn van een loonslip. Zij zullen waarschijnlijk de eersten zijn, die zich vanwege ongerustheid zullen laten registreren. Men is zelfs zover gegaan, door te stellen dat hoogstwaarschijnlijk personen die hun loonslip al enige tijd niet afhalen, spookambtenaren zijn. Wij van Keerpunt vragen ons af, op grond waarvan die stelling is ingenomen, aangezien men ervan uit kan gaan, dat zij de loonslip slechts nodig hebben voor het doen van bankzaken.

Bovendien als men puin wenst te ruimen moet men bij de top beginnen, want een ieder weet dat het dezelfde leidinggevenden zijn, die mensen in dienst nemen. Het friends and family beleid is niet nu begonnen en zal ook niet plotseling eindigen.

More
articles