Miss ANJ lanceert nieuwe song ‘Destiny’

Er kunnen dingen op je pad komen, maar hoe ga je ermee om? Probeer controle over je eigen leven te hebben en bepaal zelf je toekomst. Dit is de boodschap die Miss ANJ wil geven met haar nieuwste nummer ‘Destiny’. Het lied maakt deel uit van het mini-album ‘Light Up’.

Miss ANJ raakt geïnspireerd door mensen om haar heen. De afgelopen jaren is zij zich bewuster geworden van de kracht en noodzaak van teksten en beelden met een empowerende boodschap. “De zevenjarige dochter van een zeer goede vriendin van mij, volgt alles wat ik doe en dwingt al haar familieleden om naar mijn videoclips te kijken. Ze is supertrots om iemand als haarzelf op de televisie te zien en houdt ook van dansen”, vertelt Miss ANJ. Dit was reden genoeg voor de zangeres om een prachtig nummer neer te pennen met een duidelijke boodschap. “Hoe mooi is het om haar te kunnen vertellen dat zij (en alle andere jonge dames) een keuze hebben in zowel wat zij met hun leven willen doen, alsmede hoe hun succes eruit mag zien. Samen met mijn persoonlijke ervaringen, was dat de inspiratie achter de gehele productie (van tekst tot videoclip)”,zegt Miss ANJ. Nisha Anjuli Ratnadevi Bhansingh, meer bekend als Miss ANJ, begon op 8-jarige leeftijd met zingen. Thans behoort zij tot een succesvolle reggae, dancehall en R&B-artiest. Het Engelstalige nummer ‘Destiny’ is geschreven en geproduceerd door Miss ANJ in samenwerking met S.Rise, een songwriter en producer uit Guadeloupe, gevestigd iLondon. Het hoofdgenre is dancehall, gefuseerd met de sounds van Afro-swing (UK-sound) en Pop. S.Rise heeft de zangeres verder ondersteund om de tekst aan elkaar te rijgen en de beat te dirigeren.

Er is ook een videoclip in elkaar gezet van ‘Destiny’. “Voor de clip bleef ik de Ankh (key of life) voor mij zien, maar wilde dit graag op een originele manier verwerken. Zo is het idee ontstaan voor de haardrachten, een soort uitbeelding van een ‘higher self’. De strategie die uiteindelijk gespeeld wordt, is de ‘Queen’s gambit’, uiteraard uit de prachtige film afgekeken”, vertelt de zangeres heel trots. ‘Destiny’ heeft als boodschap dat je niet moet opgeven, maar door moet blijven gaan om je doel te bereiken. In de video vindt er een schaakspel plaats tussen Miss ANJ en de obstakels die ze tegenkomt. Haar doel is om door te gaan tot schaakmat. “Dit houdt in dat bepaalde mensen en gebeurtenissen niet mijn geluk wegnemen, niet kunnen winnen. Ik kies er bewust voor om aan mijn doelen en dromen te blijven werken en het leven te blijven vieren. Dit is dan ook de boodschap aan elke luisteraar.”

‘Light Up The Place’, het vorige nummer van Miss ANJ, is zeer goed ontvangen. Het haalde niet alleen voor de tweede maal nummer een in Suriname, maar ook in Nederland en London wordt het erg gewaardeerd. Tijdens optredens kwam naar voren dat het zeer gewild is bij het publiek. Miss ANJ laat weten dat het nummer op Spotify haar best beluisterde song is. “Ik heb nooit eerder zo’n nummer geproduceerd en wist niet wat ik kon verwachten. Ik vind het echt supertof en het motiveert mij om meer nummers in deze richting te produceren in de toekomst”, aldus Miss ANJ.

De zangeres is heel dankbaar voor de ondersteuning tijdens haar vorige nummers. Ze is van mening dat alle onafhankelijke artiesten, steun hard nodig hebben om te kunnen blijven werken aan mooie producties. De zangeres is hoopvol gestemd over haar nieuwste nummer ‘Destiny’. Ze kijkt uit naar dezelfde liefde en ondersteuning, zodat ze nog meer fans het komend seizoen mag ontmoeten tijdens optredens en haar energie met hen mag delen. Als boodschap geeft ze mee om altijd jezelf te blijven. “Blijf jezelf verder ontwikkelen zodat je kan groeien. Investeer in jezelf en je zult zeker de vruchten ervan plukken.”

More
articles