Etnel adviseert NPS om uit coalitie te stappen

NPS-parlementariër Patricia Etnel, heeft kortelings verklaard, dat het beste wat de NPS momenteel kan doen, is de coalitie verlaten. Volgens haar zijn de geluiden komende uit de achterban duidelijk. Etnel zegt dat indien de NPS in de coalitie blijft, zij bij de volgende verkiezing zetels zullen verliezen. Volgens Etnel, is dat niet het enige. “Met de richting die de coalitie momenteel opgaat, helpen zij de NDP weer in het zadel”, aldus Etnel.

Volgens haar wordt de NPS niet gekend bij het nemen van beslissingen. “De partij wordt niet betrokken bij beslissingen en bepaalde afspraken die gemaakt zijn, worden niet nagekomen”, zegt Etnel. Een ander punt dat haar stoort, is het feit dat oud-NPS-voorzitter Ronald Venetiaan, de samenleving heeft opgeroepen de president te blijven ondersteunen. Dit terwijl volgens Etnel, eenieder ziet, dat het niet goed gaat. Volgens haar kan zij zich niet hierin terugvinden en heeft dit duidelijk kenbaar gemaakt binnen de partij.

Ook op haar Facebookpagina liet Etnel weten, het niet eens te zijn met de gedane uitlatingen van Venetiaan. ‘’Ik was er gisteren bij in Grun Djari en mijn gevoel na wat de de heer Venetiaan duidelijk maakte als boodschap naar de NPS en het volk heeft daarom gemaakt dat NPS las wreed bij de verkiezingen van 2020. Wel, dan hoef ik niet geliefd te zijn, maar Patricia Etnel kiest voor de toekomst van de NPS. En ik roep alle Surinamers op mij te komen ondersteunen op zondag 30 oktober om elf uur in Grun Djari bij het congres met de leuze: NPS moet kiezen voor de toekomst van de NPS en verder gaan als een zelfstandige partij in het parlement en in politiek Suriname! Unu ne broko samenwerkingsverbanden, ma betre mi mati mandi ma mi boto no boro!‘’

More
articles