Samora komt met nieuwe productie ‘Pon Di Front Road’

Als artiest moet je steeds creatief zijn en originele ideeën bedenken. Behalve inzet, heb je natuurlijk ook een flexibele houding en inspiratie nodig. Samora Souprayen laat weer zien dat zij deze kwaliteiten bezit en niet stil zit. Ze is constant bezig met haar passie en dat is muziek maken. Met haar nieuwste single: ‘Pon Di Front Road’, trakteert ze haar fans op een eigen creatie.

Samora is niet alleen een geweldige zangeres, maar kan ook mooie originele teksten schrijven. Zo kwam zij op de naam ‘Pon Di Front Road’, die voorkomt in het refrein. De song gaat over dames die niet afdhankelijk zijn, maar hun eigen geld verdienen. Het is een schouderklopje naar vrouwen die onafhankelijk zijn en laten zien dat zij iets kunnen bereiken in het leven.

Je zal moeilijk stil kunnen zitten bij het beluisteren van deze Club Dancehall met pop invloeden. Het duo Res Staudenmann en Kiro, is weer uit hun bol gegaan en zette deze vrolijke en swingende stijl neer. Het liedje kan omschreven worden als de Samora-muziek waar fans naar hebben uitgekeken. ‘Pon Di Front Road’, is klaar voor de dansvloer en zal een nieuw mantra voor de fans van de zangeres worden.

Samora is momenteel woonachtig in Zwitserland. “Het was niet gepland. Van het een kwam het ander. Ik zat vast met de lockdown in Zwitserland, maar dat hield mij niet tegen verder aan mijn muziek te werken. Ik besloot mijn album af te maken en de promo in Zwitserland te doen”, vertelt de zangeres.  Omdat alles zo goed werd ontvangen, besloot zij te blijven en verder aan de slag te gaan. Het reizen naar verschillende landen en plekken voelt voor Samora aan als kennisverrijking. “Je leert nieuwe mensen kennen, nieuwe gerechten, andere vormen van samenwerkingen. En je leert je aanpassen aan je nieuwe leefstijl. I love it!”, voegt ze verder aan toe.

De artiest heeft een vrij druk jaar tot nu toe gehad. Voor de mensen die het hebben kunnen volgen, waren er aardig wat optredens. Ze is nog bezig met haar album tour ‘Chameleon’ tot eind oktober. En dan staan er alweer boekingen voor 2023. In januari gaat ze van start met haar eerste show. Er zullen nog videoclips uitkomen van nummers die op ‘Chameleon’ staan. Tot december is team Samora druk bezig het album te promoten.

De veelzijdige zangeres verwacht positieve reacties van haar nieuwste nummer. Tegelijkertijd bedankt ze haar fans voor alle steun en liefde. “Het zijn moeilijke tijden in Suriname en ik leef mee met jullie. Laat je niet verleiden door de zware periode. Be good, stay good en blijf positief”, is de boodschap van Samora.

More
articles