‘Sonwan Fu Den’ nieuwe single Danitsia Sahadewsing

‘Sonwan Fu Den’, zo heet de nieuwe single van Danitsia Sahadewsing. De boodschap in dit lied is dat het eigenlijk niet goed is om afgunstig te zijn. ‘’Alles wat je in het leven doet, komt terug op jouw pad. Geld laat ook bepaalde mensen hun karakter veranderen waardoor ze steeds meer willen. Dit alles brengt ook consequenties met zich mee’’, zegt de zangeres. In het nummer waarschuwt ze om niet jaloers te zijn op een ander.

Danitsia haar enorme drive en passie voor muziek hebben gemaakt dat Promarman.com, Wim Axwijk en Lloyd de Meza wederom hebben samengewerkt. Axwijk die de tekst heeft geschreven, koos ervoor om de boodschap helemaal in Sranan te brengen en arrangeerde een lekkere swingende reggae-beat. Danitsia is een gepassioneerde zangeres die haar liefde voor het zingen graag met anderen deelt. Ze is allround en zingt zonder moeite liedjes in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Dit laat ze nogmaals zien met haar nieuwste single.

Er volgt nog een videoclip vastgelegd door de zeer bekwame Yonathan Dennen van Yohnne Prod. Een videoclip  biedt volgens de zangeres veel voordelen. ‘’Je kunt met een videoclip het verhaal beter uitbeelden, zodat de kijker de boodschap goed tot zich neemt.’’ De song ‘Sonwan Fu Den’, heeft zeker een boodschap en die is; wat je zaait, zal je oogsten.

Als artiest heeft Danitsia ook de gevolgen van Covid-19 ondervonden door weinig optredens. Echter, komt dat nu wel op gang. Het gaat de goede kant op, vertelt de artiest. Ze is te bewonderen in de muziekgroepen Desire, Suriallstarzz en zo af en toe gastzangeres bij South South West. Als artiest probeert ze zo nu en dan Engelstalige nummers uit te brengen om internationaal meer bekendheid te krijgen. Zo kan je een groter publiek bereiken volgens haar.

Danitsia is al 30 jaar bezig met muziek en heeft gedurende deze periode geleerd om ten alle tijde jezelf te blijven, aardig naar eenieder toe en vooral hard werken. Voor aankomende artiesten heeft zij enkele tips: discipline, zelfverzekerdheid en doorzettingsvermogen. ‘’Loop niet naast je schoenen als je een hit hebt gescoord. Blijf altijd jezelf, want vooral de vrouwelijke artiesten hebben het heel moeilijk.”

Zingen is Danitsia haar grootste passie. Ze kan een dag niet zonder te zingen. Daarom werkt ze steeds ernaar om beter te worden als artiest. Ze zingt niet alleen, maar is een echte performer.

Als allrounder die alle genres zingt, danst ze automatisch om haar publiek te vermaken en te laten genieten.

Danitsia vraagt haar fans om uit te kijken naar het nummer en de videoclip van ‘Sonwan Fu Den’, waarin ze te bewonderen is. Ze is haar fans dankbaar die haar altijd ondersteunen. ‘’Ik hoop dat ze mij altijd blijven ondersteunen en ik zal steeds mijn best doen om mooie nummers voor ze uit te brengen. Veel lobi voor mijn fans’’, aldus Danitsia.

More
articles