TOEKOMST JONGEREN NAAR DE MAAN!

De toekomst van jongeren lijkt steeds verder in het gedrang te komen. Dit vooral als we kijken naar de huidige koersontwikkelingen. Voor 1000 US-dollar, moet SRD 25.000 neergeteld worden. Hoe verwachten we nu nog jongeren hiermee te motiveren. Dit vooral wanneer ze niet eens meer in aanmerking kunnen komen voor een bouwperceel en al helemaal niet kunnen bouwen. Met een lening bij de bank zullen ze hun leven lang bezig zijn af te lossen. Om niet te praten over het sparen voor hun droomauto. In feite zouden we niet eens meer kunnen praten over sparen, want met de huidige salarissen, kan je dat zeker niet meer.

Jeugdigen waren vooral met de nadering van de grote vakantie enthousiast over het bemachtigen van een bijbaan. Echter hebben we tot op heden geen enkel vacature daarover gezien. Je vraagt jezelf af, of deze er niet meer zijn of als jongeren het niet meer zien zitten, want wat zal een vakantiejob jou nu opleveren. Met een bedrag van SRD 2500 kan je niet eens de helft van jouw schoolspullen kopen. Hoe verwacht de regering goed gemotiveerde leerlingen te hebben in het komende schooljaar.

Ouders zijn bijvoorbeeld niet meer in staat hun geslaagde kinderen te voorzien van een presentje, want bijvoorbeeld een mobieltje kost tegenwoordig al bij de SRD 6000. We moeten zeker niet doen alsof deze zaken tegenwoordig luxe goederen zijn. Het aanschaffen voor een mobieltje voor een kind dat bijvoorbeeld naar de middelbare school gaat, had één van de gewoonste zaken moeten zijn. We weten allemaal, dat ze zulks nodig zullen hebben. Echter kost zo een telefoon een fortuin en verdienen de ouders momenteel ruim onvoldoende om zulke uitgaven te kunnen doen.

More
articles