Plein: Communiceer met samenleving, communicatie is bindmiddel en sleutel

NPS-parlementariër Ivanildo Plein, heeft gisteren bij Trishul Broadcasting Network (TBN) verklaard, dat hij bij het straatprotest als burger van dit land aanwezig is, en als rechtgeaarde Surinamer. “Als volksvertegenwoordiger dien ik het belang van het volk, zal ik alles in werk stellen om het belang van het volk”, zei Plein.

Plein vindt, dat als het volk protesteert, praat over een aantal issues dat de reden is voor het protest. “Ik kan niet langs de kant staan en zeggen, laat het volk maar protesteren”, aldus Plein. Hij zei, dat het volk zijn vertrouwen in hem heeft gesteld, dus denkt hij niet dat hij het vertrouwen  van het volk kan beschamen door niet bij het protest aanwezig te zijn.

Volgens Plein, zou de regering haar ondersteuning moeten geven, door een open te oor hebben voor het volk. Plein zei dat als de regering dat doet, krijgen we de rust terug. Plein stelde ook dat het erom gaat, dat je geen ontwikkeling kan hebben als er geen rust is, die rust is nodig. “De samenleving wil verder gaan maar als er inderdaad een aantal knelpunten zijn en er komt geen oplossing dan blijven we hiermee zitten”, aldus Plein.

“ We hoeven niet te discussiëren  over de reden waarom er armoede is in  Suriname, feit is dat we moeten kijken, wat de regering doet om ervoor te zorgen, dat a libi no tranga so gi alasma”, aldus Plein. Hij zegt aan de regering dat ze moeten letten op haar zaken, rekening moet houden en meer moet communiceren met de samenleving, want dat is de sleutel en het bindmiddel voor de oplossingen.

More
articles