Nationale vrouwenvoetbalselectie verslaat Anguilla met 5-0

De nationale vrouwenvoetbalselectie van Suriname heeft gisteren met 5-0 gewonnen van Anguilla. De wedstrijd vond in het Dr.Ir. F. Essedstadion plaats. Suriname stond bij de rust al voor met 2-0 in de pre-WK-kwalificatiewedstrijd. Ravelcheny van Ommeren scoorde een hattrick. Kort na aanvang van de tweede helft voltooide Van Ommeren haar derde doelpunt. Waarna Andaya Lantveld de 4-0 maakte. Amy Banarsie maakte de wedstrijd met een penalty (5-0) af. Tijdens de wedstrijd was Suriname volledig dominant tegen de ploeg van Anguilla. Anguilla ontwikkelt zich nu pas op het gebied van damesvoetbal. Op 8 april moet Suriname de volgende kwalificatiewedstrijd spelen tegen Puerto Rico. Op 12 april volgt de thuiswedstrijd tegen Antigua & Barbuda.

More
articles