JONGEREN CHILLEN OMDAT OPBOUWEN NU UTOPISCH BLIJKT

Het heeft er veel van dat steeds meer jongeren hun geld verbrassen aan het chillen. Onverantwoordelijk gedrag is wat hen steeds verweten wordt. Maar heeft iemand ooit nagedacht, dat deze jongeren chillen, omdat hun toekomst ze is ontnomen? Steeds minder jongeren zijn in staat een perceel te kopen, laat staan een woning op te zetten.

Dit terwijl de tijd voorbij gaat. Ja, dan lijkt het misschien onrealistisch en vooral niet slim, maar dan kost chillen ze haast niets en hebben ze op zijn minst kunnen genieten. Tenminste, dat is hoe de meeste jongeren het nu zien.

Als voedsel steeds duurder wordt, wat zal een pak cement dan niet kosten? Wat voor mogelijkheid heeft de overheid gecreëerd, om werkende jongeren tegemoet te komen? Het is reeds gebleken dat regering op regering, bitter weinig doet om een duurzame basis te creëren voor jongeren. Hoe zit het met de studenten waarvan de ouders de lening voor een erf maandelijks kunnen afbetalen? Is de overheid ze tegemoet gekomen?

Jongeren zijn zelfs niet meer in staat een auto aan te schaffen. Een roerend goed dat in 2022 geen luxe had moeten zijn. Een transportmiddel dat werkende jongeren zouden moeten kunnen kopen. Reizen zit er helemaal niet in. Jongeren zouden in staat moeten zijn wereldreizen te maken. Dit alles is ze ontnomen.

En om helemaal niet te praten over studenten die wat geld aan de kant willen zetten voor iets moois. Ook dat is niet meer mogelijk. Moeten jongeren nu stelen om meer te bereiken? Moeten ze geld verduisteren? Het is hoog tijd dat er van de desbetreffende autoriteiten een oplossing komt, aangezien het heel belangrijk is, dat jongeren niet het verkeerde pad opgaan om te kunnen overleven.

More
articles