Reinforcement releast ‘Bubble With Me’ ter nagedachtenis aan Dowieman

De legendarische Surinaamse reggae- band Reinforcement, heeft een song gedropt ter ere van de overleden alom geliefde muzikant Dowieman. Het gaat om een nieuwe versie van het nummer ‘Bubble With Me’.

Dowieman schreef de originele versie van deze track in de jaren ’80 en in 2018 werd de huidige versie herschreven en opgenomen in Paramaribo. ‘Bubble With Me’ is een echte partytrack en gaat dan ook over losgaan en dansen op een feest. De eindmix van het nummer is gedaan door de succesvolle engineer Serge Tsai .

Johanman heeft als frontman van de legendarische Surinaamse reggaeband, al de nodige strepen verdiend. Meer dan 25 jaar geleden scoorde de band samen met Sister Patty hun grootste hit met ‘Plei Vrij Vrij’, een single uit de geschiedenisboeken van de Surinaamse muziek. Onlangs overleed Dowieman, de muzikant van Reinforcement, en ter ere van zijn leven wordt vandaag de opzwepende single ‘Bubble With Me’ uitgebracht.

 

More
articles