Kater Karma bedankt fans voor succes ‘Kiyoo’

Kater Karma bedankt de fans voor het succes van zijn nieuwste single ‘Kiyoo’. De video van de song, die op 14 december op YouTube werd gedropt, heeft binnen een maand 1 miljoen views gehaald. “Kiyooo binnen een maand een miljoen views! Dat is een prestatie te noemen. Geef jezelf een applaus. Het komt sowieso door jullie, de fans. Alleen maar love voor jullie allemaal”, vertelt de artiest in een filmpje op Facebook.

Dit jaar kunnen we meer hitsongs verwachten van de populaire artiest, die eerder hits als ‘Queens’, ‘Geen Stress’ en ‘Lemon’ in duet met de dancehallartiest Jackson Blai scoorde. Kater Karma, die officieel Regillio Pinas heet, werd door een vriend aangemoedigd in de muziek te gaan. Het duurde niet lang voor hij doorbrak in de Surinaamse muziekwereld. Hij zingt vooral over liefde in de stijlen reggae en dancehall. Naast Suriname is hij ook bekend in Frans-Guyana en Nederland.

More
articles