WE BLIJVEN MAAR BETALEN… GEEN VOORUITGANG

Communicatiebedrijven, de zogenaamde internetproviders in Suriname, vormen al enige tijd een aanhoudend probleem met betrekking tot hun dienstverlening. Zo klaagt een aantal burgers aanhoudend over de internetverbinding die gewoon erg slecht is. Het gevolg hiervan is dat klanten dagelijks te kampen hebben met uitval. Elke maand wordt er keihard betaald door de burger voor zijn internetconnectie, maar ons internet blijft super traag. Internet is al tijden slecht of valt uit en de technici van deze communicatiebedrijven, starten daarenboven niet snel met de herstelwerkzaamheden. Als er naar ze wordt gebeld, kunnen ze je pas na vijf dagen helpen, soms vergeten ze je zelfs. Thans zijn de prijzen met 90 procent verhoogd. Jammer is het dat de verhoging niet gekoppeld is aan een hoogwaardige service. Het is goed om nieuwe en innovatieve manieren te bedenken om waarde toe te voegen aan de dienstverlening, maar wij zouden het enorm op prijs stellen, als de business en loyaliteit ook bewezen wordt binnen het netwerk. Het kan nimmer zo zijn, dat klanten iedere week weer te kampen hebben met internetstoringen, en van hen toch nog te verlangen geduld te betrachten. Aan het einde van de maand wordt wel verwacht, dat betalingen op tijd worden verricht. De bevolking geniet nauwelijks mee van de verhogingen die staatsbedrijven implementeren. Wat ook oneerlijk is, is dat wij niet alleen betalen voor de slechte service, maar ook moeten opdraaien voor torenhoge salarissen van managers. Keerpunt is van mening, dat het volk niet altijd begrip kan tonen voor de slechte kwaliteit die men levert. Net als hoe internetproviders hun tarieven met 90 procent omhoog kunnen schroeven, moet hun internetdienstverlening ook 90 procent verbeteren. Er moeten klantgerichte oplossingen worden bedacht en gebracht binnen de voormelde dienstverlening.

More
articles