Vruchtbare ontmoeting met goodwill ambassador Clarence Seedorf

In Dubai had president Chandrikapersad Santokhi een ontmoeting met Clarence Seedorf die werd vergezeld door zijn echtgenote Sophia Makramati en zijn vrienden, zakenpartners en adviseurs. Daarnaast waren ook aanwezig Prashant Agarwal, Saeed Alnowais en prof. Abdallah Raweh.

De president sprak onder andere over de missie van de regering om een aantrekkelijk investeringsklimaat in Suriname te creëren, zodat sectoren als gezondheid, natuurlijke hulpbronnen, landbouwsector, infrastructuur, groene energie en toerisme verder ontwikkeld kunnen worden. De president gaf een duidelijke uiteenzetting van de uitdagingen en kansen in Suriname. ‘’Ons land is opnieuw verbonden met de diaspora en er is een basis gelegd om verder te gaan met meer diepgaande gesprekken over hoe we kunnen samenwerken voor een betere  toekomst van Suriname’’, aldus de president.

More
articles