Narcotica Brigade pleegt inval, vier verdachten aangehouden

De vier drugsverdachten Quincy E. (32), Denillio S. (20), Orpheo F. ( 25) en Urnone P. (23), zijn door rechercheurs van de Narcotica Brigade op een leegstaand perceel aan de Crommelinstraat opgespoord en aangehouden.

Bij die aanhouding werden op Quincy 60 stuks xtc-pillen, 13 gram cocaïne, 15 gram marihuana; 9 gram Crystal Meth (Sukru) en 2 blokjes hasj met een totaal gewicht van 15 gram aangetroffen.

Op Denillio S. werden aangetroffen 14.3 gram cocaïne en een xtc-pil die hij in een tas bij zich had. Orpheo F. had in totaal 112) wikkels marihuana bij zich met een totaal gewicht van 70 gram. De politie trof ook nog 61 gram marihuana aan bij Orpheo.

Op de vierde verdachte Urnone heeft de politie niets aangetroffen. Echter namen de wetsdienaren bij aankomst waar dat deze verdachte zijn kompaan Orpheo hielp bij het verpakken van drugs, waarna het verderfelijke spul op een tafel werd geplaatst. Urnone verklaarde aan de politie, dat hij op het moment van de inval net op die locatie was om een “sticky’’ te kopen. Alle aangetroffen drugs en zaken zijn door de rechercheurs in beslag genomen, waarna het viertal naar het bureau werd overgebracht.

De drugsverdachte Quincy die een bekende van de politie is en eerder dit jaar in verzekering was gesteld voor het overtreden van de Wet Verdovende Middelen, is samen met Denillio en Orpheo na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten. De verdachte Urnone is na te zijn voorgeleid en verhoord heengezonden.

More
articles