Volgende tegenstander Bigi Boy bekend

De MMA-vechter Jairzinho Rozenstruik (Bigi Boy), zal het op 5 juni opnemen tegen de Braziliaan Augusto Sakai. Dit maakte Rozenstruik gisteren bekend via zijn Facebookpagina. De Surinaamse vechter zegt uit te kijken naar deze wedstrijd en hoopt middels een overwinning, de laatste partij goed te maken.

Bigi Boy verloor de laatste partij op punten van de Fransman Ciryl Gane. Tijdens dit gevecht toonden beide partijen respect voor elkaar en weigerden de aanval te kiezen. Na het gevecht zou Rozenstruik hebben gesproken over de slechtste prestatie die hij ooit zou hebben neergezet. Met dit verlies was het voor Bigi Boy zijn tweede nederlaag sinds zijn komst in de UFC.

Sakai daarentegen maakte zijn debuut in 2018, waar hij zijn laatste gevecht verloor tegen Alistair Overeem.  Daarvoor wist hij vijf andere partijen in winst om te zetten.

Het gevecht tussen Rozenstruik en Sakai behoort tot de hoofdpartij voor de avond en zal plaatsvinden in Las Vegas. Mogelijk zal ook deze partij net als de vorige, afgewerkt worden zonder publiek.

More
articles