Volleybalbond baalt van stopzetting competitie

De secretaris van de Surinaamse Volleybal bond (SUBOVO), Antonie Manhoef, zei in gesprek met een lokaal medium, te balen dat de competitie wederom is stopgezet. Volgens Manhoef lag de competitie vanwege covid, al langer dan een jaar stil en heeft men met man en macht gewerkt om die weer op gang te krijgen. Afgelopen vrijdag maakte de regering bekend, dat de maatregelen zullen worden verscherpt. Er zullen onder andere geen sportevenementen gehouden mogen worden.

“We hebben een jaar lang gewerkt aan het uitwerken van protocollen om de sport weer op gang te krijgen. Spelers waren al gedemotiveerd, maar we hebben ze weten te overtuigen. Als dit te lang duurt, vrees ik het ergste voor deze sport”, gaf Manhoef aan. Volgens hem is niet alleen de competitie stopgezet, maar ook de trainingen.

Hoewel Manhoef beseft dat gezondheid voor gaat, hoopt hij dat deze maatregel niet te lang duurt. “Laten we hopen dat dit geen jaar duurt, anders verliezen we ook de motivatie van de overige leden die hun inzet hebben gegeven”, aldus Manhoef.

More
articles