Verkorte competities voor SVB eerste en tweede divisie

Tijdens een vergadering van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) op 6 maart jl., kwam naar voren dat voor het seizoen 2021, een verkorte competitie georganiseerd zal worden. Het gaat om een competitie voor teams uit de eerste en tweede divisie van de SVB. Deze wedstrijden zullen afgewerkt worden zonder publiek en met inachtneming van de covid-protocollen.

De inschrijvingsperiode is van 6 t/m 9 april 2021. De inschrijving is gratis. Volgens planning zal de eerste wedstrijd voor de tweede divisie afgewerkt worden op 30 april, terwijl de eerste divisie start op 5 mei. Het ligt in de bedoeling dat per dag twee wedstrijden worden gespeeld, echter zal getracht worden zo min mogelijk gebruik te maken van het André Kamperveen Stadion.

Tijdens een bezoek van de nationale selectie aan de president werd bekendgemaakt, dat India goedkeuring heeft gegeven aan de renovatie van het André Kamperveen Stadion, dat in de afgelopen maanden in verval zou zijn geraakt, omdat het vanwege covid, niet gebruikt en onderhouden werd.

More
articles