Nog 1 Covid-19 patiënt ontslagen

Hedenochtend werd wederom een met het Covid-19 coronavirus besmette persoon ontslagen uit het ziekenhuis. Van de drie nog overgebleven patiënten werd één de vorige week ontslagen. Naar wij vernemen is ook de 1 voor de laatste persoon, twee keer negatief getest, waardoor ook deze na een goede observatie, de ziekeninstelling mocht verlaten.

Volgens doctoren blijft het niet bij deze twee testen, en zal de persoon in kwestie volgende week wederom worden getest. Indien deze test ook negatief uitwijst, zal de Covid-19 teller worden aangepast, en de patiënt officieel genezen kan worden verklaard. De doctoren zeggen dat deze persoon dus in een soort thuisquarantaine wordt geplaatst.

Ook bij de laatste Covid-19 patiënt worden er testen uitgevoerd en is het de bedoeling dat ook die spoedig naar huis mag. Volgens onze informatie is de gezondheid van de laatste Covid-19 besmette persoon goed te noemen. Doctoren geven aan dat deze mensen langer dan twee weken in het ziekenhuis zijn gebleven, omdat ze nauwkeurig in de gaten moesten worden gehouden.

More
articles