RBT onderschept 31 kg Marihuana in Nickerie

Rechercheurs van de Politie Regio West in samenwerking met collega’s van de Forensische Opsporing -West en RBT-West hebben op woensdag 15 april een inval gepleegd op een adres in de Clarapolder in Nickerie. Op dat adres werd ruim 31 kilogram Marihuana en drugsverpakkingsmateriaal aangetroffen en in beslag genomen. De 43-jarige hoofdbewoner M.R. alias “Soenoe” is ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden alsmede de 37-jarige M. A. alias “Veld” de 26-jarige vrouw N.R. en de 33-jarige D.D. alias “Tingie”

De politie heeft hangende het onderzoek ook een geldbedrag in Surinaamse dollar, vreemde valuta en vijf voertuigen in beslag genomen. De verdachten, de marihuana, het bedragen, het verpakkingsmateriaal en de voertuigen zijn vervolgens voor nader onderzoek overgedragen aan rechercheurs van de Narcotica Brigade.

De drie mannelijke verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het verdere onderzoek, in verzekering gesteld. De vrouw is na verhoor heengezonden.

More
articles