Doekhie bevestigd giften van NDP aan Waidoe

Volgens NDP-parlementariër, Rachied Doekhie, is het geen geheim dat William Waidoe giften heeft ontvangen van de NDP. Hij zegt dat heel Nickerie op de hoogte is van de ‘Ford Ranger’ die Waidoe zou hebben ontvangen. Echter werd dit vanaf het prille begin door Waidoe ontkend. Volgens hem is hij met zijn gehele hart overgestapt naar de NDP, omdat hij heeft gezien wat de partij voor hem heeft betekend. Ook zou hij hebben aangegeven niet te weten waarom Doekhie zoveel kritiek op hem heeft.

Waidoe zou in een open brief hebben aangeven, dat hij naar verwachtingen ruim 3038 stemmen bij de verkiezingen van 25 mei zal halen. Dit schoot Doekhi in het verkeerde keelgat, omdat hij zich niet kan voorstellen dat Waidoe zulke domme uitspraken deed. Volgens hem lijdt Waidoe aan dementie om dit te kunnen stellen, gezien de PL in 2015 geen enkele zetel behaalde en de mensen Waidoe zien als te zijn de volksverrader. Doekhie geeft aan zich nog steeds af te vragen, vanwaar Waidoe de stemmen in 2010 vandaan zou hebben gehaald.

Volgens Doekhie is Waidoe helemaal niet te vertrouwen, omdat hij reeds carrière heeft gemaakt binnen enkele politieke partijen. “Deze awarie domrie was ook bij andere partijen alvorens hij bij PL was belandde”, zei Doekhie. Hij is van mening dat Waidoe niet eens in staat is, vijftig stemmen te behalen. “Hij geeft aan dat hij voor zijn achterban wil werken, maar voor wie wil je werken, als je geen achterban hebt”, aldus Doekhie. Volgens hem zijn de 3038 stemmen waarover Waidoe het heeft, mensen die zitten te bedelen net als hij. Doekhie zegt dat met het opstellen van een open brief Waidoe een loopje tracht te nemen met de Nickeriaanse gemeenschap.

More
articles