WIE VERDIENT AAN COVID-19?

Opvallend in deze moeilijke coronoavirus periode is dat de verschillende ziekenhuizen nu plotseling een ruimte beschikbaar willen stellen, voor de opvang van Covid-19 slachtoffers. In de voorbereidingsfase voor de opvang van zieke Covid-19 patiënten bleek dat geen enkele instelling plaats scheen te hebben en of haar personeel niet voldoende voorbereid was. Nu blijkt het dus anders te zijn. Men is zelfs bereid een extra ruimte te creëren. Wij van Keerpunt zijn gelukkig geen vreemden in Jeruzalem. Wie gaat er plotseling beter van worden? Want in de kas van het ziekenhuis zal het vermoedelijk niet gaan. Intussen is er wederom een lening genomen voor de bestrijding van Covid-19. Wie beheert al deze gelden? Waaraan wordt het geld besteed? De gemeenschap is allang op de hoogte hoe er met leningen wordt omgegaan onder de huidige regering. Zitten de leidinggevenden dicht bij die ‘n’ nyan patu’? Of zitten de ziekenhuizen opnieuw in grote financiële problemen en is dit een manier om aan geld te komen voor de uitbetalingen? Worden ze onder druk gezet? In hoeverre is het personeel getraind, om zich voor het covid-19 karretje te laten spannen? Eén ding staat vast en dat is, dat er geld aan het rollen is gebracht ergens.  Inmiddels zijn er dertig beademingsapparaten binnengehaald. De regering zou voordoen alsof deze gekocht zijn. Keerpunt heeft begrepen, dat het om een schenking zouden gaan? Waar wordt het geld aan besteed, want vrijwel iedereen zit nu haast in thuisquarantaine?

Ze zullen trachten de samenleving goedkope smoesjes te verkopen en opgeven dat de financiële middelen worden besteed aan de slachtoffers, maar dat is zeker niet waar. Waar komen de verzekeringsmaatschappijen in?

Het zijn trouwens geen mensen met een Bazo-kaart die zijn opgenomen. Intussen zijn we ook nog belazerd met medicijnen die uit Cuba zouden worden gehaald en die ook niet blijken te werken. Zijn we als land opgelicht? Krijgen we ons geld terug? Wat moeten wij met ondeugdelijke medicijnen doen? Is Elias hiervoor voor 1 dag vertrokken? Of was het ook een schenking en wordt dit ons ook voorgehouden dat het om een betaling gaat? Komen de medicijnen daadwerkelijk uit Cuba, want medisch gezien laat dit eiland haast nooit steken vallen.

More
articles