De Arend delft het onderspit tegen Birds

Gisteren moest het jongens U19 team van De Arend het onderspit delven tegen Yellow Birds.  De gele vogels wonnen de ontmoeting met 80-69 (33-45).  Jayden de Randamie maakte 30 punten voor Yellow Birds en Enzo Zeefuik die maakte 14 voor de tegenpartij. In deze zelfde klasse kwamen ook de jongens van SCVU  en Finabank Kio Carper tegen elkaar uit. SCVU  won nipt van de Koi Carper met een score van 65-63 (39-32). Bij SCVU  was Jivar Vreden de topscorer en bij  Finabank Koi Carper was het Daviero Dompig die de meeste punten maakte. In de heren recreatie klasse won  Ruckers van CLD met een eindstand van 79-73 (36-30). Ryan De Randamie die 25 punten maakte voor Ruckers en  aan de kant van CLD scoorden Lloyd Wekker en  Ayrton Tjong A Hun even veel punten, 14. Ook het herenrecreatie team van Finabank Koi  Carper had geen succesvolle dag, ze verloren hun partij tegen  De Schakel met een score van 81-78 (42-35). Romeo Sabajo van De Schakel maakte 18 punten voor zijn ploeg. Bij Koi Carper  scoorde 22 punten.

More
articles