PRINCO NAAR KOPPOSITIE DOOR ZEGE OP REAL AMEK

Op de zesde speeldag van de competitie bij de   Nieuwe Generatie Voetbal Bond “ NGVB ” op het sportcomplex van de Stichting Tourtonne All Stars  (TAS),  heeft de ploeg van Princo de koppositie ingenomen. In een subliem  gespeelde wedstrijd stuurde Princo de ploeg van Real Amek  met  2 –  0   naar huis. Bij de rust  kwam  Princo  in deze boeiende  gespeelde  partij  niet verder dan  een  1  –  0  rustscore. Topscoorder  Marcello  Triesie scoorde reeds in de 27ste minuut , terwijl hij in de 78ste  de wedstrijd op slot deed met zijn tweede doelpunt. Door  deze zege heeft Princo nu de koppositie, ingenomen daar naaste concurrenten  Piwa Nani  en Vasco da Game niet verder kwamen dan een gelijk spel. Het werd  een zeer enerverende strijd , waarbij beide ploegen steeds  wisselden van voorsprong. Vasco da Game kwam snel aan een 2 – 0 voorsprong , terwijl  Puwa Nani  kort voor rust de stand op gelijke hoogte bracht. In de tweede helft  liep Puwa Nani uit naar een 4 – 2 score. Met nog amper 10 minuten te gaan, gelukte het Vasco da Game om de stand wederom in evenwicht te brengen 4 – 4. Braiston Hoepel ( 2 X ) , Robin Ansoe en Allen Dequiar zorgde voor de doelpunten van Puwa Nani , terwijl bij Vasco da Game , Carlos  da Silva Oliveira ( 2 X ) , Louis van Hetten en Abmael  Silva Souza scoorden. Na afloop van de wedstrijd  ging het wederom  mis aan de zijde van Puwa Nani . Adino  Davids de reserve  doelman van Puwa Nani  , kon dit gelijk spel niet verwerken en ging verhaal halen bij scheidsrechter  Cris Inkt.  Met doodsbedreigingen  en ordinaire taal werd de scheidrechter bestookt.  Tegen Adino  Davids zullen door de tuchtcommissie van de NGVB de nodige disciplinaire maatregelen worden getroffen. Jong Aurora herstelde zich van zijn nederlaag van vorige week tegen Vasco da Game en klopte  Ispeak met maar liefst  4 – 1 , nadat gerust werd met  2 – 0. Voor Jong Aurora scoorden ,  Ronaldinho Dalh ( 2 x ) , Shequille Jabini en Romenige Dalh , terwijl de tegentreffer van Ispeak kwam van  Gavin Kwadjani. De ploeg van  TAS  kwam tot zijn eerste overwinning van het seizoen , door Swntea de kampioen  van vorig jaar een verpletterende  nederlaag van 8 – 2 toe te brengen . Bij de rust leidde TAS  reeds met 3 – 1.  De doelpuntenmakers waren , Luiz Eduardo  ( 3 X) ,  Teixeira  Caio ( 2 x ) ,  Alvaro  Bracelly ( 2 X )  en Maichel  Kana. Het programma voor zondag aanstaande :  11.00 uur  T.A.S. tegen  Princo , 13.00 uur  Puwa Nani  tegen  Sentea , 15.00 uur  Ispeak tegen  Vasco en om 17.00 uur Jong Aurora tegen  Real  Amek.