Bureau Dak- en Thuislozen op zoek naar kleding

Het Bureau voor Dak– en Thuislozen, heeft een grote behoefte aan kleding en schoeisel voor dak- en thuislozen. De stichting stelt zich ten doel om een helpende hand te bieden aan deze groep. Dak- en thuislozen krijgen de gelegenheid om een bad te nemen en worden voorzien van schone kleding en een maaltijd.
“We moeten ze niet vergeten, want soms kiezen ze er niet zelf voor”, zegt leidinggevende Claudia Cotin, tegenover de krant. Zij gaf verder aan dat er in de maand december veel wordt gegeven. Volgens haar moeten we niet alleen in december aan de daklozen denken, maar ook in andere maanden. Het Bureau Dak- en Thuislozen doet daarom een beroep op de samenleving om te voorzien in deze behoeftes. ‘’Er kan ook gebruikte kleding en schoeisel worden gegeven. Ook beddengoed waar u vanaf wilt, is welkom’’, zegt Cotin.
Het Bureau voor Dak- en Thuislozen is vanaf 2007 operationeel en stelt de cliënt centraal door middel van opvang, ondersteuning en begeleiding waardoor de cliënt in de gelegenheid wordt gesteld om zijn plaats in de maatschappij weer in te nemen. ‘’Onze stichting stelt de cliënt in staat te re-integreren in de samenleving’’, aldus Cotin.

More
articles