Bodybuildingbond met 13 atleten naar Frans Guyana

De Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting bond vertrekt met 13 atleten naar Frans-Guyana voor deelname aan de 1st Annual Bodybuilding, Fitness & Body Fitness Championship YANA CUP. De delegatie staat onder leiding van voorzitter Chairme Haakmat Konigferander. De Chiefjudge Robert Haakmat en jurylid Anthony Nekrui, reizen ook mee. De atleten die Suriname zullen vertegenwoordigen zijn: Bodybuilding: Mr. Suriname Fabian Wehl, Jurmain Wielzen, Sergio Holwijn, Shawn Roberts en Faizal Pinas. Classic Physique: Randal Haakmat en Rudolph Getrouw. Bikini Fitness: Priscilla Calor en Roxanne Djarkasi. Bikini Wellnes: Militia Galimo. Woman Body Fitness: Jeorgina Pereira en Men’s Physique: Riandino Josafath. De deelnemende landen zijn Suriname Trinidad, Haïti, Guadeloupe en Frans-Guyana. De weging en teach in zijn op vrijdag 6 december en de wedstrijden op zaterdag 7 december.

More
articles