Nieuw UFC contract voor Bigi Boi

De Surinaamse MMA-vechter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik, maakt een bliksemcarrière door bij de American mixed martial arts promotion company, Ultimate Fighting Championship (UFC), en deze organisatie laat hem voorlopig niet gaan. Tijdens een persconferentie gisteren in Hotel Ramada, waar Rozenstruik samen met zijn trainer Michael Babb en Lou Di Bono, van First Round Manage-ment uit Miami aanwezig was, heeft de vechter een nieuw UFC-contract getekend. De belangenbehartiger van de Surinaamse top MMA-vechter, Barend van Dijk, maakte dit bekend. “Na zijn eerste drie wedstrijden heeft hij nu eindelijk een interessant contract getekend. Het contract kwam ook snel en daarmee is het duidelijk dat UFC, Rozenstruik niet wil laten gaan, maar bij zich trekt en plannen met hem heeft”, aldus Van Dijk.

Zwaargewicht clash

Het is duidelijk dat de UFC het getalenteerde zwaargewicht niet wil laten gaan, op 7 december staat Rozenstruik tegenover de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem in wat verwacht wordt een echte clash te worden tussen twee zwaargewichten.

More
articles