November 2, 2019


Drie doden bij roofoverval op goudkamp


November 2, 2019

Bij een roofoverval die gisteren werd gepleegd op het goudkamp Serafin nabij de Lawarivier, werden drie mensen dodelijk geraakt. Een daarvan was een lid van de Counter Terrorism Unit (CTU) Het andere slachtoffer is een vrouw, over het derde slachtoffer is nog niets bekend. Uit bronnen dichtbij de slachtoffers, heeft de redactie vernomen dat het gaat om een groep van dertien zwaarbewapende Brazilianen. Zij zouden het kamp zijn binnengedrongen op zoek naar goud en andere kostbaarheden. De Brazilianen zouden ook de graafmachines van de goudzoekers in brand hebben gestoken. De kapitein van het dorp heeft een oproep gedaan aan de Surinaamse autoriteiten om de lichamen van de slachtoffers op te halen en te vervoeren naar het mortuarium in Paramaribo. Het dorp beschikt niet over een koelruimte waarin de lichamen geplaatst kunnen worden.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249