November 1, 2019


Suïcide op Hendrikschool


November 1, 2019

Een 16-jarige leerlinge uit de tweede klas van de Hendrikschool, heeft zichzelf vanmorgen rond acht uur van het leven beroofd. Naar verluidt zou ze zich hebben verhangen aan een basketbal bucket in de gymzaal. De schooldeuren werden onmiddellijk gesloten. Leerlingen en leerkrachten verkeerden volgens de directie in shock na het zien van dit tragische incident. Het is nog niet bekend waarom het meisje tot deze daad is overgegaan. De politie is nog bezig met het onderzoek en wenst nog geen verdere details te verschaffen. Onderwijsminister Lilian Ferrier en haar team zijn naar de school gegaan en hebben met de leiding gesproken. Wat het ministerie in dezen zal betekenen, is nog niet bekend. De minister heeft beloofd, dat er spoedig een antwoord komt vanuit de kant van het ministerie.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249