Eutenice Proeger winnares Youth Voice 2019

Eutenice Proeger is de trotse winnares geworden van Youth Voice 2019. Hiermee mocht zij de gouden microfoon in ontvangst nemen. De finale werd gehouden op zondag 12 oktober in NIS. De winnaar werd bepaald door het aantal stemmen en het eindoordeel van de jury. De audities voor deelname aan Youth Voice, begonnen in de vakantie met eliminaties. Uiteindelijk bleven de contestanten Pearl Ghisaidoobe, Pierre Nahar, Yaniek Siwo, Geronimo Chobin, Eutenice Proeger en Kelli Hart, over. Deelname aan deze contest ging vooral gepaard met training en professionele begeleiding. Proeger was vanaf het begin de favoriet van velen. Tijdens de finale zong zij de liederen ‘I am changing’ van Jennifer Hudson en ‘I’d rather go blind’ van Etta James. Hart eindigde met ‘All I could do was cry’ van Etta James en ‘Where do broken hearts go’ van Withney Houston, op de tweede plaats. Siwo was goed voor de derde plaats met ‘How do you sleep’ en ‘Writings on the wall’ van Sam Smith. (foto: Regillio Derby)

More
articles