Toppers wint van Sudhar

Toppers wint van Sudhar en neemt koppositie over liefst 6 ‘baunies’ gegeven bij de 9e speelronde.  Het lukte Toppers om ook Sudhar aan hun zegekar te binden met 97 -71. Reeds in de 1e ronde gaf het Toppers koppel; Glenn. Halfhide – John. O Bryan een ‘baunie’ aan het Sudhar Koppel: Dvanand. Sheoratan – Arvind. Jiawan. Hierdoor nam Toppers een 23 pnt voorsprong die later werd vergroot naar 28 pnt. Hoogste score Toppers: Glenn. Halfhide – John OBryan 44 pnt. Hoogste score Sudhar: Ajay. Serwnandan – Sunil. Gokoel. 20 pnt. Kampoe won de classico van Formula met 89 -66. Kampoe startte sterk en nam een 4 pnt voorsprong en eindigde ook sterk met een 23 pnt voorsprong. Hoogste score Kampoe: Ramon. Ramau-tarsingh – Ravin. Changoer 27 pnt. Hoogste score Formula: Roel. Stanton – Amrish. Balkaran. 22 pnt. Palmboys blikte Ekta in met 91 – 63 dankzij een ‘baunie’ die het Palmboys koppel; Aziz.Sahangoekhan – Prem. Lachminarainsinghinde 3e ronde gaf aan het Ekta koppel: Anoepkoemar. Rangai – Andre. Hooten. Hoogste score Palmboys: Aziz. Sahangoekhan – Prem. Lachminarainsingh 27 pnt. Hoogste score Ekata: Ramkrishna. Sital – Lekhradj. Kalloe 12 pnt. Victorie was een maatje te groot voor Kollibrie en won met 100 – 73 dankzij een ‘baunie’ die het Victorie koppel: Cynthia, Mohamedradja – Hugo. Starke gaf aan het Kolibrie koppel: Otmar. Kerdijk – Marcello. Belgraef. Hoogste score Victorie: Hugo. Starke – Cynthia. Mohamedradja 39 pnt. Hoogste score Kolibrie: Jules. Keer-veld – Armand. Dewkindan 25 pnt.  SMC won van Openbaar Groen met 104 – 77 dankzij een ‘baunie’ in de laatste ronde gegeven door het SMC koppel: Deepak. Bhagwandin – Shaileskumar. Sewradj aan het Openbaar groen koppel: Elfiede. Fer -Renushka. Ramdin. Hoogste score SMC: Deepak. Bhagwandin – Shaileskumar. Sewradj 45 pnt. Hoogste score Openbaar Groen: August. Gemin. – Dhaneskumar. Khargoe 22 pnt.  BSamboys won ook dankzij een ‘baunie’ van Trekkers met 90 – 82 Het koppel Sroerdjpersad en Dhanradj Ramlal gaven een ‘baunie’ aan het Trekkers koppel Maikel . Hek – Jerry. Melcherts. Hoogste score BSamboys was ook voor Sroerdjpersad en Dhanradj. Ramlal met 39 pnt. Hoogste score Trekkers: Gerold. Joseph – Wim. Pooters 30 pnt. Ok Olaria won dankzij een ‘baunie’ van Shaktie met 92 – 80. Het Olaria koppel George. Soekhai – Sameer. Gobind gaf eeen ‘baunie’ in de 1e ronde aan het Shaktie koppel: Faizel. Abdoel – Mahesh. Khaimraj. Hoogste score Olaria: George en Samir. Gobind 38 pnt. Hoogste score Shaktie: Widjai. Soebhag – Kiran. Khaimraj 30 pnt. De competitie wordt dinsdag 8 oktober voortgezet met: Kampoe – Ekta; Palmboys – Toppers; Sudhar – Kolibrie; Victorie – ‘t Hofje.

Stand na 9 speelrondes:

 1. Toppers 21 pnt
 2. Sudhar 21 pnt
 3. Palmboys 18 pnt
 1. Formula 18 pnt
 2. Kampoe 15 pnt
 3. BSamboys 15 pnt

7.Ekta                                                    15 pnt

 1. Kolibrie 15 pnt
 2. SMC 12 pnt
 3. Olaria 12 pnt
 4. “t Hofje 12 pnt
 5. Openbaar Groen 12 pnt
 6. Trekkers 9 pnt

14.Pinto boys                                     9 pnt

 1. Victorie 6 pnt
 2. Shaktie 6 pnt

More
articles