September 20, 2019


Kapotte trucks zorgen voor file op Wijdenboschbrug


September 20, 2019

Op de Wijdenboschbrug ontstond gisteren een enorme file als gevolg van een truck en enige uren later een olietankwagen, die defect raakten op de brug. De truck die vanuit Paramaribo richting Commewijne reed, kreeg motorpech op de brug, waardoor het verkeer dat op de Van ’t Hogerhuysstraat richting de rotonde reed, niet verder kon rijden. De Motor Surveillance Dienst van het Korps Politie Suriname, verleende assistentie aan weerskanten van de brug. De verkeersopstopping zorgde voor irritatie bij de automobilisten, vooral omdat de zon fel scheen. Het is de politie na enkele uren gelukt de situatie onder controle te krijgen. De truck werd na enkele uren met behulp van een sleepwagen van de brug gehaald. Enkele uren later raakte een olietankwagen die vanuit Commewijne kwam, defect op de brug. Dit incident zorgde eveneens voor een opstopping. De politie was genoodzaakt ook hier assistentie te verlenen.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249