Spanning en sensatie bij afsluiting 8e speelronde troefcalcompetitie

Bij de afsluiting van de 8e speelronde was het bijzonder spannend. Sudhar won in een magnifieke wedstrijd van Palmboys met 77 -55. Sudhar leidde tot de 3e ronde met 16 punten, Palm-boys kwam sterk terug in de 4e ronde, maar kwam 2 punten tekort om alsnog een gelijkspel in de wacht te slepen. Hoogste score Sudhar: Dewanand. Sheoratan – Arvind. Jiawan. 23 punten. Hoogste score Palmboys: Faizel. Tangali – Brian Harper 26 punten.

Ekta won op sensationele wijze van SMC met 87 – 72. SMC leidde tot de laatste ronde met 24 punten, maar het goudenwissel de koppel Dewnarain. Birtantie – Widjai. Bihari gaf in de laatste ronde een ‘baunie’ aan het SMC-koppel: Nimeschand. Radjie – Sudeshkumar. Jhinnoe. Dit motiveerde de andere Ekta koppels, zij wonnen de laatste ronde overtuigend met 49 – 12 en ook de wedstrijd. Hoogste score Ekta: Dewnarain. Birtantie – Widjai. Bi-hari 33 punten. Hoogste score SMC: Sarwankumar. Anandbahadoer – Chankoemar. Baidjoe 24 punten.

Formula won ook in een heel taaie game van Pintoboys met 83 – 78. Pintoboys startte sterk en nam een voorsprong van 5 punten tot de laatste ronde die Formula won met 24 – 14 en ook de wedstrijd. Hoogste score Formula: Jerry. Choennie – Prem. Ramcharan 24 punten. Hoogste score Pintoboys: Prekash. Autar – Ricky. Mo-han. 29 punten.

Kampoe won ook in een spectaculaire wedstrijd van Victorie met 76 – 73. Kampoe leidde de gehele wedstrijd tot de 2e ronde met 18 punten, dit door de vele blunders en technische foutjes die de Victorie koppels maakten, maar Victorie kwam sterk terug in de 3e ronde en bracht het verschil naar 2 punten. In de laatste ronde won Kampoe nipt met 18 – 17 en ook de wedstrijd. Twee koppels van Victorie maakten grove blunders door te verzamelen en voor hun beurt te spelen, wat ze de wedstrijd kostte. Hoogste score Kampoe: Dara. Ramcharan –  Jaswant. – Gajadien 24 punten. Hoogste score Victorie: Duncan. Budel. – Severinus. Horb 34 punten.

Er is een korte vakantie en op 1 oktober wordt de competitie weer voortgezet met:

 • Trekkers – BSamboys
 • Openbaar Groen – SMC
 • “t Hofje – Pintoboys
 • Olaria – Shaktie

De stand na 8 speelrondes :

 • 1. Sudhar 21 pnt
 • 2. Formula 18 pnt
 • 3. Toppers 18 pnt
 • 4. Palmboys 15 pnt
 • 5. Ekta             15 pnt
 • 6. Kolibrie 15 pnt
 • 7.BSamboys 12 pnt
 • 8. Kampoe 12 pnt
 • 9. Openbaar Gr. 12 pnt
 • 10. Trekkers 9 pnt
 • 11. SMC 9 pnt
 • 12. Olaria 9 pnt
 • 13. “t Hofje 9 pnt
 • 14. Pintoboys 9 pnt
 • 15. Shaktie 6 pnt
 • 16. Victorie 3 pnt

More
articles