Natio begonnen aan voorbereiding

Natio Suriname is begonnen aan de voorbereiding voor de Nations League wedstrijden tegen St. Vincent Grenadines op 11 en 14 oktober 2019. Op het veld in het Franklin Essed Stadion, stond de technische staf voor een groot gedeelte van de groep. Een aantal spelers waaronder de spelers in het buitenland ontbraken nog bij de selectie, zij zullen zich later aansluiten. De FIFA heeft gemeld dat de aanvangstijd van de wedstrijd thuis tegen St. Vincent Grenadines op 14 oktober is verschoven naar 20.00 uur in het André Kamper-veen Stadion. De kaartverkoop van de wedstrijd Natio tegen St. Vincent Grenadines op 1 oktober, is reeds van start. Het Surinaams elftal moet zich plaatsen voor de Gold Cup van 2021. Vanaf 1 oktober kunnen fans zich al wel aanmelden voor de beschikbare tickets voor deze bijzondere wedstrijd. De tickets zijn verkrijgbaar in de fanshop van de SVB naast het bondsgebouw. Dit meldt de Surinaamse Voetbal Bond.

More
articles